Творчість з іменем Шевченка

10.10.2017 15:44

10 жовтня 2017 року у ДПТНЗ «Луцьке вище професійне училище» відбувся перший етап VІІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу ім. Тараса Шевченка. Вже восьмий рік поспіль проходить цей  конкурс у нашій державі з метою поглиблення вивчення творчості Т. Г. Шевченка, виявлення обдарованої та талановитої учнівської молоді.

   

На урочистому відкритті Конкурсу виступили директор ЛВПУ Романюк В. В., заступник директора з НР Василюк Н. М., викладач української мови та літератури Васильчук М. І.

  

 Виконуючи письмові роботи, творчі завдання учні, представники всіх груп училища І-ІІІ курсів, мали можливість долучитися своїми юними палкими серцями до мудрих настанов та заповітів Великого Кобзаря, пов’язати їх із сучасністю, подивитись на постать Т. Г. Шевченка як на пророка, поводиря українців у багатовіковій боротьбі за становлення української державності, за свободу. незалежність та соборність України.

 

Переможці будуть представляти училище на третьому (обласному) етапі Конкурсу. Побажаємо їм творчої наснаги, оригінальних думок, призових місць.