Перша педрада

08.09.2016 12:03

        06 вересня 2016 року в училищі відбулося засідання педагогічної ради. На засіданні був присутній методист НМЦ ПТО Г. М. Грушка.

        Основним питанням  педагогічної ради було «Про підсумки роботи училища за 2015-2016 н.р. та визначення пріоритетних напрямків роботи у 2016-2017 н.р.». Доповідач, директор училища Романюк В. В., проаналізував стан навчально-виховної, методичної роботи, виробничої діяльності. Зупинився на успіхах і досягненнях наших учнів і педагогічних працівників, прозвітував про фінансовий стан і господарську діяльність  училища. Окремо наголосив на недоліках у роботі і вказав на можливості їх подолання. Романюк В. В, а також співдоповідачі Псалтира С. С., Василюк Н. М., Пальчук Л. В., Васильчук М. І. вказали на пріоритетні напрями роботи училища у 2016-2017 н.р.

       На засіданні педради розглянули і затвердили план роботи училища, а також  директор проінформував педколектив про участь навчального закладу в міжнародному німецько-українському проекті «Партнерство в сфері професійної освіти».