План проведення тижня професій ресторанного господарства
ПЛАН
проведення тижня методичної комісії професій ресторанного господарства
№ зп |
Назва заходу |
Дата проведення |
Місце проведення |
Відповідальний організатор |
1. |
Відкриття тижня МК |
02.03.2016
|
Кабінет кондитерського виробництва |
Пянкова Н.М., голова МК |
2. |
Кава-брейк (запрошуються викладачі професійно-теоретичної підготовки) та презентація професії «Офіціант, бармен» |
Косова І.М., майстер в/н |
||
3. |
Конкурс на кращу стіннівку «Кулінарний мікс» |
02.03.2016 |
1 поверх учбового корпусу |
Керівники груп |
4. |
Відкритий урок. Методична мета «Використання нетрадиційних форм і методів навчання» |
|
|
Панасюк Т.В., викладач спецдисциплін |
5. |
Сервірування тематичного столу: 8 Березня |
03.03.2016 |
вестибюль |
Леснікова О.О., майстер в/н |
6. |
Майстер-клас: оздоблення пряників за допомогою «айсинга», карвінг з овочів |
Кравчук Н.Ф., Родницька Д.А., майстри в/н |
||
7. |
Виставка творчих робіт учнів «Оформлення багатоярусних тортів» |
Пянкова Н.М., майстер в/н |
||
8. |
Майстер-клас: приготування фірмових страв та десертів провідних ресторанів міста |
04.03.2016 |
Лабораторія кухар, кондитер |
Пянкова Н.М., майстер в/н, учні групи № 33 |
9. |
Виставка професійної, науково-методичної та спеціальної літератури |
02.03-11.03.2016 |
Бібліотека |
Семенюк Т.В., Франчук О.О. |
10. |
Конкурс фахової майстерності серед учнів з професії «Офіціант» 3 розряд |
10.03.2016 |
Лабораторія офіціант, бармен |
Леснікова О.О., Панасюк Т.В., майстри в/н |
11. |
Підведення підсумків |
11.03.2016 |
Кабінет кондитерського виробництва |
Пянкова Н.М., голова МК |