План проведення тижня професій ресторанного господарства

01.03.2016 11:28

                                 

ПЛАН

проведення тижня методичної комісії професій ресторанного господарства

№ зп

Назва заходу

Дата проведення

Місце проведення

Відповідальний організатор

1.                 

Відкриття тижня МК

02.03.2016

 

Кабінет кондитерського виробництва

Пянкова Н.М., голова МК

2.                 

Кава-брейк (запрошуються викладачі професійно-теоретичної підготовки) та презентація професії «Офіціант, бармен»

Косова І.М., майстер в/н

3.                 

Конкурс на кращу стіннівку «Кулінарний мікс»

02.03.2016

1 поверх учбового корпусу

Керівники груп

4.                 

Відкритий урок. Методична мета «Використання нетрадиційних форм і методів навчання»

 

 

Панасюк Т.В., викладач спецдисциплін

5.                 

Сервірування тематичного столу: 8 Березня

03.03.2016

вестибюль

Леснікова О.О., майстер в/н

6.                 

Майстер-клас: оздоблення пряників за допомогою «айсинга», карвінг з овочів

Кравчук Н.Ф.,

Родницька Д.А., майстри в/н

7.                 

Виставка творчих робіт учнів «Оформлення багатоярусних тортів»

Пянкова Н.М., майстер в/н

8.                 

Майстер-клас: приготування фірмових страв та десертів провідних ресторанів міста

04.03.2016

Лабораторія кухар, кондитер

Пянкова Н.М., майстер в/н,

учні групи № 33

9.                 

Виставка професійної, науково-методичної та спеціальної літератури

02.03-11.03.2016

Бібліотека

Семенюк Т.В., Франчук О.О.

10.            

Конкурс фахової майстерності серед учнів з професії «Офіціант» 3 розряд

10.03.2016

Лабораторія офіціант, бармен

Леснікова О.О., Панасюк Т.В., майстри в/н

11.            

Підведення підсумків

11.03.2016

Кабінет кондитерського виробництва

Пянкова Н.М., голова МК