Участь у Всеукраїнському етнофестивалі кулінарного мистецтва

21.11.2016 13:46

         Команда  групи № 43 з креативною назвою "Гострий перчик і козачки" під керівництвом досвідченого майстра виробничого навчання Пянкової Наталії Михайлівни, взяли участь у другому Всеукраїнському етнофестивалі кулінарного мистецтва, який проходив 18 листопада 2016 року у Коледжі технологій, бізнесу та права Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки. Метою проведення даного фестивалю було удосконалення професійної майстерності, відродження давніх традицій української кухні, розвиток кулінарного мистецтва та виховання патріотизму.

          Учасники  нашої команди демонтсрували свою майстерність та вправність у сервіруванні столу на козацьку тематику та приготуванні козацького кулешу і закуски із сала.

 

Поважні члени журі оцінили роботу наших учасників і відзначили у номінації "Вміле поєднання гостинності та етнотрадицій".