З перемогою!

14.04.2016 13:29

12 квітня 2016 року на базі училища був проведений  II (обласний) етап Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед учнів ПТНЗ з професії «верстатник широкого профілю».

         Роботи учасників конкурсу оцінювало професійне журі, до складу якого ввійшли представники підприємств-роботодавців: Максим Івлічев, ПАТ «Електротермометрія» та  Віталій Смедюк, ТзОВ «Модерн-Інжиніринг».

         Програма конкурсу включала теоретичний та практичний тури. Теоретичний тур передбачав перевірку знань учнів з предметів професійно-теоретичної підготовки через виконання тестових завдань на ПК та розробку технологічного процесу обробки деталі на токарно-гвинторізальному верстаті, а практичний – обробку деталі на токарно-гвинторізальному  та фрезерному верстаті.    

         За підсумками обох турів перше місце виборов учень нашого училища Олександр Шабала, який буде представляти професійно-технічну освіту Волині на Всеукраїнському конкурсі фахової майстерності серед учнів ПТНЗ, який буде проходити 16-20 травня 2016 року на базі Вищого професійного училища № 17 м. Дніпропетровська.

         ВІТАЄМО ПЕРЕМОЖЦЯ!